Under studietiden kommer du att ta del av viktig information via e-post. För att säkerställa att du tar del av informationen går det därför att få all e-post vidarebefordrad till en egenvald e-postadress.

Nedan följer en guide om hur du går tillväga för att vidarebefordra e-post som skickas till din studentmail.

E-post för Moodle, Primo, VFU med mera.

Om du önskar att få e-post som rör dina studier till ett annat mailkonto än studentmailen (@student.miun.se) kan du välja att vidarebefordra all e-post som kommer till din studentmail till en annan adress. Detta gör att du inte behöver ändra e-postadressen på de olika plattformarna (Moodle, VFU med mera), utan istället får du allt som skickas till studentmailen vidarebefordrat till den e-postadress du väljer.

För att göra detta följ stegen nedan:

  • Logga in på din studentmail
  • klicka på kugghjulet längst upp i det högra hörnet 
  • Välj inställningar  
  • Välj vidarebefordran och POP/IMAP 
  • Ange adress för vidarebefordran. I det fältet fyller du i den e-postadress som du vill att framtida e-post ska vidarebefordras till. 

E-post för Mitt Ladok

Mitt Ladok ändrar du dina kontaktuppgifter: telefonnummer, e-post och aktuell adress. Det gör du under "Mina uppgifter" längst upp till höger på startsidan i Ladok. Observera att om du studerar på Mittuniversitetet samtidigt som ett annat universitet så påverkar ändringar i Ladok båda dessa. 

E-post från bibliotekssystemet Primo

Ändring av adress här påverkar inte bibliotekssystemet, glöm därför inte att ändra din adress även i Primo.  

Gå till Mitt ladok

 

/contenttypes/tagpage/tags